0
Το καλάθι σας
0
Το καλάθι σας

To Λάδι Άρνικας (Arnica Oil) προκύπτει από την επεξεργασία του φυτού Arnica montana. Πρόκειται για ένα φυτό ενδημικό στην Ευρώπη το οποίο ξεχωρίζει για τα μεγάλα κίτρινα άνθη του. Ως θεραπευτικό φυτό έχει μακρά ιστορία στην Ευρώπη. Αναφορές στις θεραπευτικές ιδιότητες της Άρνικας γίνονται από όλους σχεδόν τους σύγχρονους βοτανολόγους (Matthiolus, Gesner, Clusius κ.ο.κ.), ενώ ο γνωστός Γερμανός φιλόσοφος Goethe ισχυρίστηκε πως του έσωσε τη ζωή.

H Άρνικα, χρησιμοποιείται σήμερα για την εξωτερική περιποίηση του μυοσκελετικού συστήματος. Θεωρείται πως είναι κατάλληλη για τη περιποίηση πληγών και πρηξιμάτων και για την ανακούφιση από πόνους. Θα βρείτε το έλαιο άρνικας σε πολλά καλλυντικά προϊόντα περιποίησης εκδορών, μελανιών, πρηξιμάτων, αντιμετώπισης μυικών πόνων, πόνων από ρευματισμούς κ.ο.κ.

Μία έρευνα που έγινε το 2002 από τους Knuesel O, Weber M, Suter A στην Ελβετία (Valens Clinic for Rheumatism) έδειξε πως η χρήση ενός Gel 50% Άρνικας είχε τα ίδια περίπου αποτελέσματα με τη χρήση ενός Gel με 5% ibuprofen, στην ανακούφιση από την οστεοαρθρίτιδα.

Το έλαιο Άρνικας που θα βρείτε στα Sensities προέρχεται από την εμβάπτιση του αποξηραμένου φυτού σε 100% καθαρό ηλιέλαιο (infusion). Παρασκευάζεται με τη παραδοσιακή “αργή” μέθοδο, καθώς απαιτούνται 6 εβδομάδες για την “ωρίμανση” του. Είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Άρνικα Λάδι 100ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

+30 6934383989

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά μπορείτε να μας καλέσετε αναφέροντάς τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.