0
Το καλάθι σας
0
Το καλάθι σας

Το λαδι Αγριοτριανταφυλλου (Rosa Rubignosa) είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, της νευροδερματίτιδας και του ηλιακού εγκαύματος, μειώνει τις ευρυαγγείες, τους κιρσούς και τις ραγάδες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Όλες αυτές οι ιδιότητες του έλαιου Άγριου Τριαντάφυλλου οφείλονται στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α (κυρίως), σε λιπαρά οξέα (omega-3 και omega-6) και σε βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα αλλά θεωρείται ιδανικό για τη φροντίδα του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, lotions και serums), για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου  είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed).

100ml.

Εγγραφή στο newsletter

Ενημερωθείτε για εβδομαδιαίες προσφορές και δώρα με κάθε σας παραγγελία.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa Rubignosa) 100ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

+30 6934383989

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά μπορείτε να μας καλέσετε αναφέροντάς τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.